We bieden u graag een kijkje in de keuken van onze deelgevers:
Op de Goede Zaken pagina in het Noordhollands Dagblad (Nhd) gepubliceerde artikelen van ondernemers uit de regio Noordwest-Holland die duurzaam ondernemen met succes en dit in de praktijk toepassen.
Iedere maand staat er een inspirerend voorbeeld in de krant van ondernemers uit onze regio die de krachten bundelen om van duurzame ontwikkeling een bloeiende business te maken. Op onze website zijn voorbeelden na te lezen.
Mede mogelijk gemaakt door Remko Ellens van Intacto Media
Jorne Langelaan en Enver Loke
Gezamenlijk streven ze naar een duurzame en innoverende vrachtvaart.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Bram Borst en Joris Kollewijn
Gezamenlijk streven ze naar een duurzame en gesloten kringloop.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Niels Kraaipoel en Willeke Karpathios
Samenwerking op het gebied van composteren van groenteafval in de eigen moestuin en kwekerij van het restaurant.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Pascal Gabler en Martijn Kooij
BG accountants en boozd hebben vanuit hun kernwaarden 'duurzaam ondernemen' een energieneutraal kantoor als doel gesteld.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Esther Hendriks en Fleur Bakker
Werkparadijs in de polder, een duurzaam gebouwde ecolodge met eigen windenergie voor lezing ofworkshop. In combinatie met goed en lekker eten, een plek voor bedrijven met duurzame en maatschappelijke ambities.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Annemiek van Leeuwen en Jaap Vlam
BaanBereik is een full service bureau voor werving en selectie van technisch en/of kantoor personeel.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Olivier Springer, Hans Springer en Rutger Jan Bredewold werken samen aan een fullservice drukkerij die staat voor kwaliteitsdrukwerk
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Annette van Ruitenburg en Ruth de Ruwe
Streekproducten in dynamische en duurzame kookstudio
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Dirk en Vera van Berge, eigenaren van Fruitteeltbedrijf Eerlijk & Heerlijk in Zuidoostbeemster, telen fruit op een duurzame en eerlijke manier in samenspel met de natuur.
Lees het hele artikel in pdf-vorm
Mike Venekamp van Handelshuis Atlantis en Gert Jan Wit van keurslager Wit en Wit betrekken samen duurzaam vlees van Texel.
Lees het hele artikel in PDF vorm
(0,2 MB / opent in nieuw venster)
Lia Dekker, eigenaresse van Boji in Schagerbrug, en Inge Slothouber, commercieel bedrijfsleider bij hoveniersbedrijf Groenmeesters in Heerhugowaard, werken samen aan het verduurzamen van de buitenruimten.
Lees het hele artikel in PDF vorm
(6MB / opent in nieuw venster)