Core business

Tophoff Advocaten bestaat uit vijf advocaten die gespecialiseerd zijn in ondernemingsrecht, aanbestedingsrecht en bouwrecht.
Tophoff Advocaten richt zich op de volgende rechtsgebieden: contracten - nationale en internationale handelsbetrekkingen – vastgoed – bouwrecht - ruimtelijke ordeningsrecht – aanbestedingsrecht – arbeidsrecht – conflictoplossing - rechtspersonen & vennootschapsrecht – concurrentie.

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

J. Tophoff: "Als ondernemer/moeder/hardloper/hobbyboer wil ik voor mijn medemens en mijzelf, voort nu en voor de toekomst de mogelijkheid behouden en scheppen om te leven, te werken en te eten in een omgeving waar milieu en welzijn belangrijk zijn."

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Wij handelen in ons bedrijf ook vanuit die visie. Een paar voorbeelden. Wij eten en drinken biologisch/fairtrade, wij werken zo veel mogelijk digitaal, gebruiken milieu neutrale schoonmaakmiddelen en papier, ontmoedigen autogebruik onder meer door middel van een fietsplan, gebruiken aardwarmte, stimuleren studie, sport en verlof en kopen met anderen duurzaam in.

Ook hebben wij vanuit het kantoor met twee mensen als redacteur meegewerkt aan het boek Duurzaam Denken Doen (Kluwer 2011), een crowd-sourcing project onder leiding van prof. Jan Jonker (www.ourcommonfuture.nl)

Als dienstverlener bieden wij –behalve een biologisch kopje the of koffie met fairtrade chocolaatje- geen biologische producten aan.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Gemiddeld

Naar boven

Ambities

Wij willen blijven vernieuwen en verbeteren en streven er naar om door specialisatie de beste te zijn.

Wensen

Het zou geweldig zijn als wij vanuit het netwerk de belangstelling voor MVO regionaal kunnen stimuleren.

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

Het regionaal en bewust zaken doen is een motor voor de economie en de toekomst in Noord West Holland. Wat mij betreft moet er nog veel werk verzet worden, zeker in deze tijd waar geld –of het gebrek daaraan- soms de toekomstvisie vertroebelt.

We hebben goede kennis van zaken met betrekking tot duurzaam aanbesteden en inkopen, met alle plezier verzorgen wij een presentatie/workshop over dit thema.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

Voor mij is het belangrijk dat ik, naast mijn werk als advocaat, ook ruimte houd voor voor mij belangrijke zaken als mijn gezin, mijn hobbies (hardlopen, fietsen en (groente)tuinieren) maar ook om mij in te zetten voor het goede doel. Zo heb ik meegelopen met de halve marathon van Egmond voor ProjectsNow (www.projectsnow.nl) voor een school in Zambia en heb ik meegedaan aan de Dam tot Damloop 2011 waarbij ik mij heb laten sponsoren voor de stichting Metakids (kinderen met stofwisselingsziekten www.metakids.nl).

Naar boven