Core business

Stayokay is de toonaangevende keten van budgetacoomodaties (hostels), herkenbaar door een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van producten en diensten. Betrokken en resultaatgerichte medewerkers staan, op een informele wijze, garant voor tevreden gasten, ondersteund door onze waarden en normen. Ontmoeten, delen en beleven zijn karakteristiek voor het merk Stayokay.

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

Stayokay kiest voor duurzaam ondernemen. dat is goed voor samenleving en milieu. Het is bovendien ook een keuze voor het goede leven. De partners die Stayokay op het gebied van food & beverage kiest bewijzen dit. Van Douwe Egberts tot Bavaria, ze leveren allemaal, heerlijke zo duurzaam mogelijke producten. Stayokay wil zijn gasten betrekken bij dit proces, laten weten hoe duurzaam Stayokay is, hoe lekker de producten zijn. Kortom, laten zien dat Stayokay en gasten Goed bezig! zijn. Hiervoor hebben wij de meerjarige campagne Goed bezig! in het leven geroepen en is in 2011 van start gegaan. Het is de campagne die duidelijk maakt dat duurzaamheid en gebieten van het leven heel goed samengaat bij Stayokay.

Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

n.v.t.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Gevorderd

Naar boven

Ambities

Duurzaamste hostelketen van Nederland.

Belangrijk is dat de dialoog wordt gezocht met gast en medewerker. Op facebook, via Twitter. Wat vinden mensen ervan? Wat moet duurzamer? Wat is Goed Bezig! voor gasten? Goed bezig! moet gaan leven. Zodat gasten beter beseffen dat Stayokay duurzaam is tot in zijn vezels en dat gasten daarvan profiteren.

Wensen

n.v.t.

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

n.v.t.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

Geciteerd van Geerten Baaijens:

Take Care of the Earth !

Whether it's Mother Earth to you
Whether it's God's Creation to me
Whether it's nothing of the kind
And has never crossed your mind

Remember this, After all,
It's the place where we all live
And our childeren will dwell

Take care of the earth!

Whether the damage may be done by us.
Whether it seems beyond repair to us

Remember this, It's only to late,
when we think it is

Think big,
Act small,

Take care of the earth!
Naar boven