Core Business

Puur Duurzaam adviseert gemeenten, bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen bij het realiseren van duurzame ambities.

DO-Project

Puur Duurzaam ondersteunt in proces- en projectbegeleiding bij het realiseren van energiebesparing in de bestaande bouw, energieneutrale nieuwbouw of duurzame energieopwekking.

 

Eigen invulling van duurzaam ondernemen

Wij werken op een transparante manier. Hierdoor creëren wij vertrouwen bij onze klanten, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst.

 

Mbt duurzaam ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Het is tijd voor actie! Wij praten niet alleen over duurzaamheid, maar steken ook de handen uit de mouwen en maken ambities waar. Puur Duurzaam brengt duurzaamheid in de praktijk.


Ambities

100% groene energie in 2050. Er zijn alternatieve manieren om met ons energieverbruik om te gaan. Wij geven inzicht in de kansen om energiebesparende maatregelen en duurzame energie lonend te maken voor overheid, bedrijven en consumenten.


Wensen

Het versterken van ons regionale netwerk waar ondernemers met elkaar samen werken aan de verduurzaming van onze samenleving.


Toekomstperspectief regio Noord Holland Noord

In onze aanpak staat samenwerking centraal. Door onze krachten te bundelen bereiken we een toekomstbestendige regio NHN.


Wat ik verder nog kwijt wil

DOinNH is een goed initiatief met een enthousiaste en duurzame kern.