Core business

Ontwerpen, fabriceren en vermarkten van biologisch afbreekbare producten voor de groene wereld. Producten voornamelijk vervaardigd uit restafval uit de voedselindustrie. Gepatenteerd boomplantsysteem, inclusief drainage en watergeefsheets.Green Deal met de Rijksoverheid, Sustainable Hero 2012 van Nederland, Eervolle vermelding GWW Innovatieprijs 2012

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

Duurzaamheid is geen hype maar een must. Het bijvoorbeeld op 22 augustus 2012 Earth Overshoot Day. Wij moeten echt anders gaan produceren en consumeren. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de handen in elkaar slaat en samen je sterk maakt voor verduurzaming. Een aardig percentage van de overheid houdt duurzame ontwikkelingen nog steeds tegen, heel verontrustend dat bij de overheid nog steeds papieren duurzaamheid in plaats van werkelijke duurzaamheid wordt uitgevoerd!


Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Zie Core Business

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Koploper

Naar boven

Ambities

Nederland als eerste land boompaalvrij maken

Wensen

Hulp bij de bewustwording richting gemeentes dat het gebruik van boompalen onverantwoord is, slecht voor mens en milieu en dat er ook duurzame manieren zijn om bomen te planten. Het kostbare hout dient gebruikt te worden voor duurzame doeleinden zoals meubilair, kozijnen etc.

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

Eerste boompaalvrije Regio van Nederland, verder door koppeling van duurzame initiatieven duurzame koploper in Nederland met een voorbeeldfunctie.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

Duurzame initiatieven blijven veel te lang onbenut. Gezien de nut en noodzaak zouden sommige toepassingen gewoon verplicht moeten worden. Bijvoorbeeld een verbod op plastic tassen, een waardeloos product dat bijna altijd na gebruik wordt weggegooid. Alle grondstof en energie die ervoor wordt gebruikt zijn natuurlijk een enorme verspilling.

Naar boven