Core business

Advies aan bedrijven op gebied van MVO. Aanpak vaststellen van  aan de hand van de milieu voetafdruk. Vastleggen van de milieu voetafdruk in harde cijfers en dan samen de milieu voetafdruk zichtbaar reduceren. Het leuke voor de ondernemer is, het levert nog geld op ook! Laat de kansen op MVO gebied niet onbenut liggen.

Naar boven

DO-Project

MVO en MBO is waarover ik MKB adviseer. De club DOinNWH voel ik als een club gelijkgestemden waar ik inspiratie en nieuwe ideeën kan opdoen.

Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Advies aan bedrijven op gebied van MVO. Aanpak vaststellen van de milieu voetafdruk, vastleggen van de milieu voetafdruk in harde cijfers en dan samen de milieu voetafdruk zichtbaar reduceren. Resultaat van mijn werk is een meetbaar effect op vermindering van de milieu voetafdruk.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Koploper

Naar boven

Ambities

Ondernemend Noord Holland zet de trend in MVO!

Wensen

Inspiratie en netwerk

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

De duurzame ontwikkeling die ik zie binnen Noord-Holland is niet anders dan in andere delen van de wereld. Er is duidelijk behoefte aan duurzaamheid bij de consumenten en de jeugd laat daarbij ook steeds meer van zich horen. We zullen met zijn allen moeten gaan schakelen om de wereld een flinke "groene" push te geven en daarmee de wereld veilig te stellen voor toekomstige generaties(klinkt als 'houdbaar ondernemen'). Dat gaat de grenzen van Noord-Holland voorbij, maar verbeter de wereld en begin bij jezelf! Begin in de buurt als een steen die in het water valt en rimpels veroorzaakt, zo kan Noord-Holland het centrum zijn waaruit de groene golf vertrekt! DOinNWH kan hierin een belangrijke rol spelen in het versterken van de golven en zelf zie ik voor mezelf ook de rol weggelegd om de golf stevig te laten zijn.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

 

Ik help bedrijven graag bij het benutten van de kansen die er liggen met MVO. Binnen DOinNWH zijn er allemaal ideeën die kunnen bijdragen aan het benutten van de MVO kansen. Graag ontmoet ik mensen binnen DOinNWH om te zorgen dat we samen zoveel mogelijk kansen met MVO benutten. Graag ontmoet ik mensen buiten DOinNWH om ze te helpen bij het benutten van hun MVO kansen!

Prisma Advies Groep / MVO

Miv 1 januari 2015 heb ik mij aangesloten bij de Prisma Advies Groep. Een groep zelfstandige adviseurs met allemaal een eigen specialiteit. Mijn specialiteit en vakgebied is MVO! 

Naar boven