Core business


Fruitteelt: wij hanteren het gedachte goed van een echt smaak volle product is om met plezier van af te happen. Wij zijn maximaal milieu bewust. Wij laveren tussen de Natuur, Consument en de Economie.

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

We kunnen het niet alleen af en gezamenlijk naar de nieuwe economie kijken, geeft een verbonden gevoel. Wij houden het onderwerp duurzaamheid heel erg bij.Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Eerlijk & Heerlijk was al met duurzaam bezig, voordat Ć¼berhaupt ter sprake kwam, dat ons beleid duurzaam was.
Duurzaam is ook betrokkenheid als kruisbestuiving met je afnemers. Wij leven en werken puur met de natuur.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Starter

Naar boven

Naar boven

Ambities

Onze Ambities zijn; je grootse peiler is de consument. Daarom is het belangrijk dat zij heel nauw betrokken raken met het product. We willen ook kijken, wat bij ons in de regio Beemster al wordt gedaan en kijken of dit ook toepasbaar is op ons bedrijf.

Wensen

De plannen meer op papier toevertrouwen en met iemand te sparren. Onze nieuwsgierigheid wordt steeds, leuk op de proef gesteld.

Naar bovenToekomstperspectief regio Noordwest Holland

Er komt een hele nieuwe economie aan die heel anders gaat gedragen dan we daar voor gewend zijn. Een Economie die vraagt verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid geven en te verantwoorden.
Wij zelf willen allesd wat we tegen komen door geven zodat iedereen er gebruik van kan maken als hij daar behoefte aan heeft.

Naar boven