Core business

Vanaf 2005 heeft Drost zich ontwikkeld tot een marktgerichte en onafhankelijke onderneming. Wij bieden al jaren onze expertise aan als installatieadviseur en nemen uw zorg uit handen door de volledige projectleiding te verzorgen.

Drost heeft de kennis en ervaring om advies te kunnen verlenen voor de meest uiteenlopende projecten. Denk hierbij aan technisch advies met betrekking tot Energiemanagement, Projectmanagement, Watermanagement en Onderhoudsmanagement.

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

Het is onze missie om opdrachtgevers een meerwaarde te bieden door technologische innovatie te koppelen aan deskundige adviezen en dit te vertalen naar de beste oplossing voor de klant.

Ons doel daarbij is een duurzame en winstgevende groei boven het marktgemiddelde, waarmee we kunnen blijven investeren in innovatie en om te kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten in een markt die voortdurend in ontwikkeling is.

Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Drost onderneemt duurzaam in de bedrijfsvoering en al haar projecten door altijd te kijken naar alternatieven die minder belastend zijn voor het milieu.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Starter

Naar boven

Ambities

Om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen blijven voldoen en om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft de directie besloten om naast het vertrouwde advieswerk ook technische installaties te gaan engineren en monitoren.

Deze activiteiten zijn ondergebracht in Drost Technisch Beheer BV, een onderdeel van Drost Technical Management BV.

Met deze uitbreiding, gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in techniek, blijven wij u de vertrouwde service bieden en vergroten met deze stap ons dienstenpakket.

Wensen

Wij willen graag een nog grotere rol spelen in de installatietechniek en energiemarkt door het toepassen van energiezuinige- en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Onze dienstverlening staat altijd voor: betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en verantwoordelijkheid

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

Wij zien in de toekomst kansen om met bedrijven in de regio onze kennis te vergroten en met elkaar complete enregiezuinige- en duurzame oplossingen te kunnen bieden voor onze klanten.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

Je moet meer blijken dan lijken.

Naar boven