Core business

Verduurzaming op alle niveaus door middel van techniek.

Bijvoorbeeld infrarood verwarming met het medicine infrarood. Dit is de manier waarop de zon de aarde verwarmt. Hierdoor is het een comfortabele warmte en verdwijnen vele klachten die te maken hebben met het binnen klimaat.
We maken gebruik van een high tech aansturing die het mogelijk maakt om een energie besparing van meer minimaal 50% te realiseren ten opzichte van een HR gestookte woning.

Verder optimaliseren we water, alle soorten van vervoersmiddelen, harmoniseren elektromagnetische velden (o.a. smartphomes) en daardoor geluid.
De optimalisaties zorgen voor meer comfort, kosten besparing en verduurzamen het gebruik van middelen. Mensen die werken en leven in gebouwen waar alles is geoptimaliseerd zijn aan de eind van de dag minder vermoeid.

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

Het milieu was al tijdens mij schooltijd een belangrijk onderwerp. De gifschandalen van Lekkerkerk waren toen de items.

Ik maak sinds die tijd bewuste keuzes. Met mijn analytisch chemische opleiding ben ik bewust bij het PWN gaan werken vanwege de zorg voor betrouwbaar drinkwater en het natuurbeheer van het Noord-Hollands Duinreservaat.
Alle bewuste keuze hebben uiteindelijk geleid tot de Schijf van Innovatie. Het doel van de Schijf is het verduurzamen van de maatschappij. Ik kijk naar de natuur en zoek technologische oplossingen die daar bij passen.

Het Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland bied mij de mogelijkheid om mijn manier van werken breder toe te passen. Ik heb gemerkt dat in een omgeving met gelijkgestemden de oplossingsgerichtheid voor iedereen erom wordt vergroot en dat brengt mijn doel: "de maatschappij verduurzamen" dichter bij.


Grander®technologie. Water met toegevoegde waarde. Optimaliseert alle processen in en met water.

Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Het gezegde: 'wie appelen vaart wie appelen eet' gaat voor ons op. Alle toepassingen die we verkopen worden ook door ons gebruikt.

Daarnaast schenken we biologisch koffie en thee en eten we zo veel mogelijk Biologisch Dynamisch. Bovendien ga ik i
n Alkmaar zoveel mogelijk op de fiets. En na een eerste gesprek met de klant, wat ik altijd persoonlijk voer, Skype ik waar kan. 

I
k ben mij altijd bewust van de keuze die ik maak.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Koploper

Naar boven


Links: Albat (F1, WCR en 24H Lemans proven technolgy), maakt uw auto comfortabeler, veiliger en duurzamer. Rechts: Plafondplaat, Sunnyheat infrarood verwarming.  

Ambities

Mijn ambitie is om binnen 5 jaar de gaskraan dicht te draaien.

Wensen

Laten we elkaar inspireren en motiveren om onze ambities waar te maken.

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

Samenwerken, elkaar wat gunnen, zodat iedereen er beter van wordt.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

Verduurzamen is vooral leuk en heel veel lol met elkaar hebben!

Naar boven