Core business

Bijvoet Energie is gestart in 2007 met het verkopen van houtgestookte CV oplossingen, met als speerpunt pellet verwarming. Ondertussen importeren wij een vooraanstaand pelletketel merk, verkopen wij verschillende topklasse merken en ook houtsnipper ketels voor industriele warmte voorziening. Ook stadsverwarming of projectmatig verwarmen behoort tot de mogelijkheden. Alles tevens te combineren met energie uit Zon. Heeft u een bijzondere afvalstroom, of mogelijke biomassa beschikbaar, wij kunnen proeven doen om de haalbaarheid te testen voor het omzetten van afval naar energie.

Naar boven

Motivatie en/of Visie mbt Duurzaam Ondernemen

Bijvoet Energie (deelnemer Let's do Award Langedijk) biedt duurzaam verantwoorde verwarming, koeling en energie oplossingen op basis van de natuur. Om het voorbeeld te geven hebben wij eigen woonboerderij volledig CO2 neutraal verwarmt (geen aargas, geen warmtepomp) en wekken wij voldoende stroom op om zonder afname van het energienet het jaar door te komen. Onze boerderij geld als voorbeeld project in Nederland hoe een woning of bedrijfspand energieneutraal gemaakt word, zonder in te leveren op luxe en comfort.

Naar boven

Eigen invulling van Duurzaam Ondernemen

Onze woonboerderij is volledig energie en CO2 neutraal. Ons bedrijfspand ook overigens. Wij maken voor elke klant een maatwerk product om een duurzaam verantwoorde keuze te maken voor lange termijn.

Naar boven

Mbt Duurzaam Ondernemen, hoe zou je je bedrijf typeren?

Koploper

Naar boven

Ambities

Op korte termijn het op de kaart zetten van onze nieuwe import, een betaalbare pelletketel voor de particulier en MKB warmtevragen. Ekopower Nederland is hiervoor opgericht, een nieuw importschap om onze duurzaamheid verder uit te breiden.

Op lange termijn wil Bijvoet Energie bekend komen te staan als DE specialist op gebied van duurzaam verwarmen met een hoge kwaliteit.

Wensen

Onze producten zijn onbekend, dus kunnen de gebruikers er niet voor kiezen. Wij nodigen iedere geintereseerde uit op onze woonboerderij te Middenweg 1, Heerhugowaard (naast Intratuin, inrit Park van Luna) om te kijken hoe wij duurzaamheid inpassen in een prachtige woning.

Naar boven

Toekomstperspectief regio Noordwest Holland

Elke woning of elk bedrijfspand met energievraag heeft baat bij onze installaties. Niet alleen het duurzame karakter is goed om naar te streven, ook zorgen onze installaties voor enorme kosten verlaging, elk jaar weer.

Naar boven

Wat ik verder nog kwijt wil

Bezoek ons, laat u verrassen door ons specialisme.

Naar boven