Nacht van de Duurzaamheid 2014

Feest tijdens de Nacht van de Duurzaamheid in de Broekerveiling op 9 oktober vanaf 19.00 uur. De voetjes komen van de vloer. Duurzaamheidsmotivator Marjan Minnesma is tijdens de Nacht van de Duurzaamheid als jurylid aanwezig voor de uitreiking van de Let's DO Award.

De band Gallowalley vult de avond met onversterkte muzikale krachtpatserij en ondersteunt de finalisten van de Let's DO Award. Ook komen de beste afro, cumbia, latin, hip-hop, funk en disco uit de kast met DJ 10-son. Neem gerust iemand mee, zoals een vriend(in) of partner! 

De avond vindt plaats in de historische doorvoerveiling. Daar pitchen de finalisten van de Let's DO Award hun verhaal na het diner. De finalisten zijn gekozen tijdens de voorrondes in Alkmaar en Langedijk.

Programma

19:00 uur Diner 
20:00 uur Pitches finalisten Let's DO Award. 
21:00 uur Presentatie DO-Nuchter en DOinNWH 2014
21:30 uur Bekendmaking winnaar Let's DO Award
23:00/ 0:00 Feest met muziek van Gallowalley en DJ 10-son

Deelname voor leden is gratis (max. 2 pers.), voor niet leden 30 euro p.p. incl. diner/ buffet.

Locatie
Iedereen is van harte welkom om met partner naar de Nacht van de Duurzaamheid te komen op 9 oktober in de Museum Broekerveiling aan de Museumweg 2 in Broek op Langedijk. Muzikale krachtpatserij
Gallowalley bestaat uit drie vrienden die elkaar vinden in onversterkte muzikale krachtpatserij. Geïnspireerd op de sounds van het Amsterdamse nachtleven maken zij op elke locatie een dik feest door de combinatie van trompet, saxofoon en drums. Groot muzikaal voorbeeld zijn de New Yorkse powertrios Too Many Zooz en Moon Hooch, die met hun explosieve brassraves metriostations op hun kop zetten. 

DJ 10-son komt met een platenbak gevuld met de beste afro, cumbia, latin, hip-hop, funk en disco. Dansen gegarandeerd!

Let's DO Award
De Let’s DO Award is een prijs voor de meest ‘succesvolle duurzame innovatie’ bij het MKB. Wie zijn vernieuwers op lokaal niveau? Wie onderscheidt zich ten opzichte van branche-genoten? Waar zijn nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan die meer opleveren dan winst in geld? Wat is het meest inspirerende voorbeeld in de regio?

De finalist wordt tijdens de avond bekend gemaakt. De jury bestaat uit drie leden, waaronder Marjan Minnesma van Urgenda. Er kan ook nog gestemd worden op de finalisten voor de publieksprijs! Stem op Florapro, Kroon van Holland of Zonnegrond.

Zoeken
Deel dit bericht

Data & Locatie

Datum
Tijd
Locatie
Aanmelden voor een evenement

Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan met het formulier hiernaast aan!


Andere evenementen

logo rabobank foundingpartner DOinNWH